PARTICIPEM A LA MARATÓ DE TV3

A Troqueles Rubio, conjuntament amb l’organització Artistlove, vam donar suport a la Marató de TV3.

Per a posar-vos una mica en context, la Marató de TV3 d’aquest any promou la sensibilització referent a les malalties minoritàries. I es que hi ha al voltant de 7000 malalties poc comunes de les quals no se’n parla i que solen ser greus, cròniques, i també, discapacitants.

Per donar suport a la causa, vam troquelar, amb la nostra taula de troquelat digital, plantilles amb el nom d’algunes de les malalties minoritàries que hi ha al món. La idea dels nostres companys d’Artistlove era fer un mural artístic amb el rere fons de l’esdeveniment de la Marató de TV3, i així va ser.

Van dividir el mural en 4 parts i van portar cadascun d’aquestes parts a 4 punts diferents de Catalunya: Olot, Reus, Tàrrega i Barcelona.

A cada localització hi havia un artista d’Artistlove. Ells van promoure i dinamitzar, que nens, nenes, grans i adults, pintessin els noms d’aquestes malalties minoritàries, mitjançant els seus esprais i les nostres plantilles.

El resultat? Un mural gegant amb un “MALALTIES MINORITÀRIES” en gran i cadascuna de les lletres que formaven aquest títol, omplertes amb un munt de noms de malalties minoritàries. Va ser una experiència molt gratificant veure com la gent col·laborava i pintava amb les nostres plantilles.

A Troqueles Rubio som una empresa compromesa amb la societat i ens agrada formar part d’aquests moviments. Que volen sensibilitzar la població, i així, fer una mica més colorit, aquest món cada cop més gris.

Aquí sota us deixem tres petits vídeos de 3 punts del territori català. En els vídeos, els nostres companys d’Artistlove expliquen el motiu d’aquest mural. I es pot veure també com, grans i petits pinten, amb un somriure, els plafons del mural.