ENS VISITA L’ESCOLA LLOTJA

A Troqueles Rubio vam obrir novament les portes per a rebre, l’anterior dia 21 de novembre, la visita dels alumnes de disseny de l’Escola Llotja.

A part d’acompanyar-los pels nostres processos de producció, des de Troqueles Rubio els hi vam fer un exercici pràctic, per a fer la visita més amena i participativa. Així que, vam plantejar algunes de les dificultats tècniques que ens trobem al nostra dia a dia.

Com per exemple, identificar les línies, els arxius vectorials, vigilar amb les siluetes, posar especial atenció a les distàncies entre línies. Llavors, resoldre primer l’estructura i després la creació gràfica, és a dir, omplir-lo de color serà l’últim pas.

Els alumnes de l’Escola Llotja van intervenir amb molta atenció, intercanviant idees i resolent dubtes. Ha sigut una molt bona experiència tenir-los a Troqueles Rubio. Hem gaudit molt d’aquests futurs professionals, i els hi hem encomanat el nostre millor consell:

“L’assessorament previ abans de plantejar una feina és vital, només així ens assegurem de la  viabilitat tècnica, optimització de recursos, costos i arribar al termini d’entrega establert”

Esperem que els nostres consells hagin enriquit la seva formació. Per a nosaltres, poder aportar un gra de la nostra experiència als futurs dissenyadors, és tot un plaer.