Troqueles Rubio obté la certificació ISO 9001

Ens complau informar-vos que la nostra empresa ha estat avaluada i certificada que compleix amb els requisits Iso 9001:2015. En les activitats que venim desenvolupant des de 1973.

 “Disseny i fabricació d’encunys plans i complements, desemvolupament de maquetes i servei d’encunyat digital”

Som una empresa familiar, orgullosa de mantenir davant la societat, l’entorn, el sector i els seus empleats, els valors de compromís, respecte i contribució a un benestar més gran per a tothom.

Amb la implicació de tots, treballem en la millora continuada, amb agilitat i flexibilitat., i farem que Troqueles Rubio sigui una empresa forta, saludable i competitiva amb futur per a tothom.

50 anys fabricant encunys

Ideem i desenvolupem amb orgull projectes gràfics i de tall, amb el nostre gran coneixement en materials i estructures i per la nostra passió de les coses ben fetes, responem a les necessitats específiques dels nostres clients.

La certificació ISO 9001

Centrada en la gestió de la qualitat, aporta una sèrie d’avantatges substancials per a les empreses que ens dediquem a la producció d’encunys, proporcionant:

  • Una millora contínua dels processos
  • El compliment dels estàndards internacionals
  • Augment de la satisfacció dels nostres clients
  • Reducció de deixalles i costos
  • Major compromís personal i professional
  • Accés a noves oportunitats de negoci

La normativa ISO 9001 es fonamenta en el principi de millora continuada. En implementar un sistema de gestió de qualitat, les empreses d’encunys establim processos documentats i eficients. Això no només optimitza la producció actual, sinó que també estableix les bases per a l’evolució constant, identificant àrees de millora i aplicant solucions de manera proactiva que repercuteixen directament als nostres clients.

 

      

 

Visualitzar el certificat ISO 9001