inici

Troqueles Rubio, un disseny nou i molt més

Troqueles Rubio inaugura una etapa nova amb un disseny web nou de trinca i una presentació molt més visual i còmoda. Fidel a la seva tradició, el nostre objectiu segueix sent desenvolupar productes de qualitat que satisfacin les expectatives dels nostres clients i donin resposta de la millor manera possible mitjançant el nou web.

Amb la renovació del web, la intenció és aportar tota la informació que l’usuari necessita per conèixer la nostra empresa i els nostres serveis. A més, la navegació és ràpida i accessible per a tots els usuaris i dispositius mòbils.

En l’àmbit merament estètic, la renovació implementa al web les fonts i els colors que ja són senyal d’identitat de Troqueles Rubio, perquè volem que sàpigues qui som, com ens comuniquem i com ho fem. Així, amb el groc volem transmetre tota l’energia que posem en els nostres projectes i amb el blau, la nostra temprança i serenitat en tots els projectes.

En definitiva, amb més de 45 anys d’experiència en la fabricació d’encunys estem feliços de seguir avançant i innovant dia a dia. Esperem que us agradi el nostre nou format i si teniu cap, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.